Terraskoeler

De terraskoeler, voor meer dan alleen verkoeling op het terras

Op een zonnige, warme dag is voor uw gasten niets prettiger dan op een verkoeld terras te genieten van een hapje en een drankje. Met de terraskoeling van Cooltech B.V. geeft u uw gasten die verkoeling.

De terraskoeler van Cooltech B.V. geeft u en uw klanten zelfs bij extreme warmte verkoeling. De terraskoeler werkt door middel van waterdamp, wat ervoor zorgt dat uw terras 6 tot 10 graden koeler wordt. De meeste terraskoelers werken echter met water én een ventilator. Deze ventilator blaast het water over uw terras heen, wat hinderlijk kan zijn voor uw gasten. Cooltech B.V. gebruikt een pomp die zorgt voor hoge druk, waardoor u geen last heeft van onnodige wind en het water niet voelbaar is. Deze pomp is bovendien geluidsarm en weggewerkt in een mooie, nette kast.

Legionella wordt voorkomen

Het voordeel van onze terraskoeler is dat legionella geen kans heeft. Kortom, u en uw bezoekers kunnen veilig genieten.

Anti-insectenmiddel

Insecten zorgen voor veel overlast op een terras. Met een anti-insectenmiddel weert u bijen, wespen en vliegen op een veilige en aangename manier. Door een speciale meng-unit op de terraskoeler aan te sluiten, wordt een anti-insectenmiddel meegespoten. Deze vloeistof heeft een aangename geur voor de mens, maar voor de insecten niet.

Geuren

Naast het anti-insectenmiddel is het ook mogelijk om andere geuren mee te spuiten met de waterdamp. Alle mogelijke geuren zijn bij ons te bestellen en werken in combinatie met de mengunit.

Verschillende modellen terraskoelers

Cooltech B.V. heeft op dit moment twee modellen terraskoelers: de losse koeler en het wandmodel. Bij beide modellen is een pomp nodig. Deze pomp zorgt voor de waterdruk en is bovendien geluidsarm en weggewerkt in een mooie, nette kast.

Losse koeler / driepoot

Deze koeler kan op elke gewenste plek van uw terras, sauna of evenemententerrein worden geplaatst. Dit type koeler is erg flexibel, ook omdat u de koeler niet hoeft vast te zetten in de grond en ‘m overal kunt neerzetten waar u wilt. Houd er wel rekening mee dat er een pomp aangesloten moet worden op de koeler en dat deze stroom en water nodig heeft.

Terraskoeling wandmodellen

Naast de losstaande koelers leveren en plaatsen wij ook wandmodellen. Deze zijn verkrijgbaar in elke gewenste maat en grote. Zo kunt u de koeler rond uw terras of in uw sauna laten maken, zodat er als het ware een koelgordijn  over uw terras of neveltuin komt. Bovendien wordt de verkoeling netjes weggewerkt en is het mogelijk om uw hele terras of feestterrein te koelen, zonder dat dit onnodige ruimte inneemt op de grond.

CE® markering en garantie

De koeler is voorzien van een CE® markering. Dit geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EER). De Europese Economische Ruimte is een akkoord tussen de landen van de Europese Gemeenschap (EG) en de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA), met uitzondering van Zwitserland. Het akkoord bevordert vrij verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal tussen de deelnemende landen.

Daarnaast krijgt u van ons standaard 1 jaar garantie (in Nederland).